Water­techniek

Een frisse duik op een zomerse dag, oefenen voor het zwemdiploma, baantjes trekken of lekker spelen in uw eigen zwembad… zowel sportief als recreatief biedt een zwembad veel mogelijkheden tot vermaak.

Ongestoord genieten is alleen mogelijk als de kwaliteit van het zwemwater in orde is.  Onze baden kunnen worden voorzien van een Poolcontrol en volautomatisch doseersysteem, dit neemt u veel werk uit handen.

Het waterbehandelings systeem

Het waterbehandeling systeem controleert en corrigeert het water automatisch waar nodig zodat er een perfecte veilige balans in het zwemwater is.

U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en expertise van de afdeling research & development van onze watertechniek producten.

Filtratie met AFM® (Activated Filter Media)

Verbetert de filtratie en elimineert alle plekken in het filter waarop bacteriën kunnen groeien.

Het revolutionaire geactiveerde filtermedium (ge-upcycled groen en bruin glas), uitgevonden door Dr. Howard Dryden. AFM® overtreft filterzand en andere gebroken glasproducten door minimaal 2x zo veel deeltjes uit te filteren. AFM® heeft een katalytisch oppervlak waardoor het bioresistent is, wat betekent dat er geen biofilm in het filterbed kan ontstaan. Dit reduceert de chloorbehoefte en daardoor ook de vorming van schadelijke desinfectie bijproducten zoals THMs, cyanogeen chloride en Trichloramine. Niet alleen de (gebonden) chloorlucht, maar zeker ook het risico om geïnfecteerd te worden door ziekteverwekkers zoals legionella of cryptosporidium wordt met AFM® sterk verminderd. Het zwembad en haar omgeving is gezonder (vooral voor kinderen), veiliger en beter voor het milieu en ook economischer. AFM® is het allerbeste filtermedium op de markt. Ruim 500.000 zwembaden (zowel privé- als openbaar) passen AFM® reeds toe.

Het filtermedium
Presentatie van het AFM systeem

 Al onze opties inclusief prijzen vindt u in onze configurator

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Wil je een afspraak maken, of heb je meer informatie nodig? Open en Chat via WhatsApp, of bel me direct 0648345854