Afdekking & Veiligheid

Om de warmte in uw bad stabiel te houden of de veiligheid voor de allerkleinste zonder diploma te waarborgen kunt u kiezen om uw bad af te dekken. Er zijn een tal van mogelijkheden, we zetten de meest gekozen varianten even op een rij.
Solar afdekfolie is een isolerende folie welke middels een mobiel of vast oprol systeem uw bad afdekt. PVC of Polycarbonaat solar lamellendek, dit is een kostbare optie maar geeft veel rendement en biedt ook extra veiligheid.
De Polycarbonaat solar lamellendek

U kunt er ook voor kiezen om op een later moment een geschikte keuze voor u te maken.

Indien u keuze op een lamellendek valt kunnen wij dit middels een rolnis in uw bad integreren. U dient dit wel bij bestelling aan te geven.

Anti-alg

Door toepassing van een innovatieve sleuventechniek in de anti-alg zwembadafdekking ontstaat verversing en doorstroming in de lamel. Hierdoor wordt onder invloed van de waterbehandeling algengroei maximaal voorkomen en ander vuil afgevoerd.

Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt water via de sleuven in een roterende beweging door de koppelkamer van de lamel. Het water tilt het vuil op en voert het af. Een slimme oplossing op basis van zelfreinigend vermogen.

Anti alg film Aquadeck / Aquapoolz

Garantie & onderhoud van Aquadeck ® zwembadafdekkingen

Garantie:
Op de de polycarbonaat lamellen van onze lamellen-zwembadafdekkingen een garantiedekking van vijf jaar vanaf het moment van levering. De garantiedekking op PVC lamellen is twee jaar en op motoren vier jaar na levering.

Bediening & onderhoud:
Neem er even de tijd voor om de instructies over de bediening en het onderhoud van uw Aquadeck lamellen-zwembadafdekking door te lezen. U kunt de bedienings- en onderhoudsinstructies hier bekijken.

Opmerking: Als de solar / transparante afdekking op het water ligt: in dat geval moet de watercirculatie (het filtersysteem) de hele dag ingeschakeld blijven, aangezien er zich anders warmte onder de afdekking zal accumuleren, waardoor de lamellen sneller zullen verouderen en eventueel vervormd zullen raken.

 Al onze opties inclusief prijzen vindt u in onze configurator

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Wil je een afspraak maken, of heb je meer informatie nodig? Open en Chat via WhatsApp, of bel me direct 0648345854